Artikler

Udskriv

 

 

Misdannede børn ved atomdeponi.

I delstaten Washington er der pludselig sket en voldsom hyppighed af misdannelser omkring et større depot for radioaktivt materiale. Børn fødes uden hjerner og lemmer.

For myndighederne kommer oplysningerne meget overraskende, men nu synes Washington er være en af de delstater i USA der er allermest ramt.

Specielt omkring plutoniumfabrikken på Hanford atomkraftværket er der blusset nærmest en epedemi op af deformiteter. Og det er lige rundt om Hanfort alle tilfældene synes at samle sig.

 

 

Nu viser det sig , at man i perioden 1945 til 1986 havde mistet tusindvis af liter radioaktivt materiale til omgivelserne. En offentliggørelse der kan læses i en 16.000 hemmeligstemplet rapport, der først nu er blevet tilgængelig.

Meget at de radioaktive spildprodukter blev opvaret i tønder, der for længst er tæret igennem. Og store tankanlæg fra 40erne er rustet op. Så der er ikke bare lækket til et område på 540 kvadratkilometer, men også til hele coleradofloden.

 

Myndighederne mener at det er radioaktivt affald fra Japan (Fukushima) , der nu gør sig gældende.Men det passer ikke med den stigene forekomst af deforme børn.

Så vi har noget at se frem til , når Risø placerer deres gamle tønder i et af de 6 nye (rene) områder. På Thyholm har vi bare ikke Coloradofloden , men hele Limfjorden.

Man kan ud af dette se at myndighederne ikke er til at stole på .

Læs også:

http://enenews.com/cnn-horrible-medical-mystery-alarming-rate-of-birth-defects-in-washington-babies-missing-parts-of-brain-and-skull-mother-outraged-at-govt-inaction-affected-area-surrounds-most-pollu

 

Ian

Thursday the 18th. Gruppen mod atomaffalds depot i Struer kommune