Artikler

Udskriv

  Anders og Bent har besøgt Christiansborg for at tale vores sag.

Det kom der følgende pressemeddelelse ud af.:

 

Hermed en pm ang. Morads/Anders og Bents besøg her på Christiansborg.

 

Morads til møde med Annette Lind på Borgen

 

I dag mødtes det lokale socialdemokratiske folketingsmedlem Annette Lind med to repræsentanter fra borgergruppen Morads, formanden Anders Rask og bestyrelsesmedlemmet Bent Dyrberg. Temaet var selvfølgelig planerne for det atomaffald, der i dag ligger på Risø.

 

 

 

 

”Vi havde et rigtig godt møde, og vi har aftalt en tæt dialog i det videre forløb. Jeg er enig med Morads i, at vi skal arbejde for en mellemlagerløsning, hvor atomaffaldet ikke graves ned. Derfor vil jeg også arbejde for, at vi får undersøgt mellemlagerløsningen helt til bunds. Og er jeg er glad for, at vores regering har åbnet processen op, så man netop undersøger flere veje, end blot et slutdepot. Fra politisk side skal vi selvfølgelig tage det alvorligt, når så mange lokale er imod et slutdepot. Der skal lyttes til de lokale bekymringer, og jeg ser det som min opgave at bære vores argumenter fra det vestjyske med i de videre forhandlinger” siger folketingsmedlem Annette Lind.

 

Også Anders Rask og Bent Dyrberg var glade for mødet med Annette Lind og for opbakningen.

 

”Vi fik en rigtig positiv modtagelse på mødet i dag. Og jeg er personligt glad for, at der er plads til en god og saglig debat om planerne for atomaffaldet. Vi fik vendt den politiske proces herfra, og det har selvfølgelig stor betydning, at vi føler, at der er opbakning til vores sag. Det er vigtigt med en tæt kontakt til de lokale folketingsmedlemmer, så de lokale stemmer bliver hørt” siger formand Anders Rask.

 

”Det har været godt at få mulighed for at tale tingene grundigt igennem, og vi fik da også oprettet en varm linje, så vi også fremover kan udveksle meninger og diskutere, når der er udviklinger i sagen. Frem for at gå helt nye veje i Danmark på det her område, så arbejder vi i Morads for, at der bliver lavet en mellemlagerløsning. Det tror vi vil være det bedste og det mest sikre. Vi har derfor også opfordret til, at man fra politisk side tager ned og ser den hollandske løsning” siger Bent Dyrberg.

 

For yderligere information kontakt Annette Lind på tlf. 61 62 51 82. 

 

 

 

Med venlig hilsen

Annette Lind
MF

cid:image001.gif@01CF7FF7.408B14A0

Thursday the 18th. Gruppen mod atomaffalds depot i Struer kommune